Opslag & Distributie

Binnen enkele uren uw orders aangeleverd en geëxporteerd

American Transport & Logistics (ATL) kan uw goederen wereldwijd op diverse locaties opslaan. In Nederland kan dat op Schiphol en in de haven van Rotterdam. Op beide mainports hebben wij goed beveiligde opslagloodsen. We kunnen ook de verdere distributie van uw goederen verzorgen. Kortom, voor opslag en distributie bent u bij ons aan het juiste adres.

Cross-dock service

Naast onze opslag- en distributie service, bieden wij ook Cross-dock service. Bij Cross-dock wordt de zending van één klant of importeur verdeeld over verschillende pakketten en vervolgens naar meerdere adressen verzonden. De goederen van een Cross-dock zending sorteren wij aan de hand van de merken op de dozen. Uiteraard houden wij rekening met de eisen van de klant. Bijvoorbeeld door de zending(en) naar zijn of haar wensen te palletiseren, sealen of labelen.

Wij bieden verscheidene opslag en distributie mogelijkheden voor uw opgeslagen goederen. Grote ladingen verzenden we in Europa via wegtransport naar de eindbestemming. Voor kleinere ladingen zijn soms betere oplossingen. Zoals distributie via een onafhankelijke integrator (koeriersdienst). We hebben goede contracten met verschillende integrators. Daarmee kunnen we alle soorten goederen gemakkelijk doorsturen. Indien een klant zelf een vracht wil afhalen kan dat ook bij ons.

Iedere medewerker heeft eigen klanten

Iedere medewerker van ATL heeft zijn of haar eigen klanten. Die helpt hij of zij van A tot Z. Dat gaat gemakkelijk en efficiënt, want de medewerker kent de geschiedenis van die klanten, én de producten die ze hebben opgeslagen.

Wilt u weten wat wij met onze opslag- en distributiediensten voor u kunnen betekenen, neem dan direct contact met ons op. 

De voordelen die wij bieden

  • Beste prijs voor kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Korte lijnen
  • Maatwerk met minder schakels dus lagere kosten
  • Snel en betrouwbaar
  • Onze diensten
  • Opslag op Schiphol en / of Rotterdam
  • Distributie per wegtransport of koeriersdienst
  • Value added logistics

Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 JAAR ERVARING

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek