Over Ons

American Transport & Logistics (ATL) is een wereldwijd opererende expediteur met meer dan 30 jaar ervaring. Wij onderscheiden ons door klantgerichte IT oplossingen en een zeer hoog serviceniveau. Wij leveren een uitgebreid programma van logistieke diensten, waaronder zeevracht, luchtvracht, douaneafwikkeling en fysieke distributie. Voor value added services en flexibele supply chain management oplossingen kunt u eveneens bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en probleemloos op de eindbestemming aankomen.

Daarnaast worden wij vertegenwoordigd door toonaangevende agentschappen en eigen kantoren in 63 landen met een totaal van plusminus 200 kantoren. ATL is vooral actief in de markten Pharma, Fashion & Lifestyle, Machinery & Spare Parts en Electronics. Daarnaast houden gespecialiseerde collega's zich bezig met Projects (bv. charters) en DG zendingen. Om de genoemde markten optimaal te bedienen zijn wij als Erkend Agent o.a. GDP gecertificeerd en hebben de IATA status.

Kunnen wij u assisteren bij uw zending? Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ATL en deze zal u graag verder helpen.

Onze werkwijze in het kort:

  • Alle expertise binnen 4 muren
  • Één contactpersoon voor al uw zaken
  • Korte communicatielijnen
  • Proactieve informatievoorziening
  • PO management tool gebaseerd op uw KPI’s

Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 JAAR ERVARING

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek