Luchtvracht Verenigde Staten van Amerika (VS)

Bent u op zoek naar luchtvracht Amerika? American Transport & Logistics (ATL) heeft speciaal voor u diverse mogelijkheden op het gebied van luchtvracht. Door de globalisering en de dalende luchtvaart tarieven is luchtvracht voor de zakelijke markt steeds aantrekkelijker geworden. ATL is dé totaalaanbieder op het gebied van luchtvracht. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw vracht wordt verzonden, maar ook dat het complete proces bij u uit handen wordt genomen. U wilt toch ook niet lastig gevallen worden met lastige wetten en regels? Kies daarom voor het verzenden van uw vracht door ATL!

Ingespeeld op de Amerikaanse markt

Aan het verzenden van uw vracht naar de VS zitten veel wetten en regels verbonden. Wanneer deze wetten en regels worden overtreden zijn hier hoge kosten aan verbonden. Hier bent u, als ondernemer, natuurlijk niet altijd van op de hoogte en dat begrijpen wij van ATL heel goed. Wij nemen alle zorgen rondom uw vracht compleet voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht naar Amerika veilig en compleet wordt verzonden. U bent bij ons altijd op de hoogte waar uw zending zich bevindt en dat geeft uiteraard een veilig gevoel.

Kies voor het verzenden van uw internationale luchtvracht voor ATL. Wij zijn de totaalaanbieder op het gebied van luchtvracht naar Amerika en andere werelddelen. ATL zorgt er voor dat uw vracht compleet verzonden, opgeslagen en vervolgens veilig aankomt op de bestemming. 

Kunnen wij u assisteren bij uw zending? Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ATL en deze zal u graag verder helpen. 

Wij onderscheiden ons door:

✔ Snelle en persoonlijke service
✔ Uitgebreide douanekennis
✔ Concurrerende tarieven
✔ Maatwerk- en geconsolideerde oplossingen
✔ Excellente kennis van steeds wijzigende schema’s en transittijden 
✔ Een vaste accountmanager voor het totale logistieke traject

Uw keuzes:

✔ Direct top urgent
✔ Economisch snel
✔ Prijsaantrekkelijk geconsolideerd
✔ Productgroep specifiek afgestemd


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 JAAR ERVARING

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek