Concurrerende tarieven voor geheel Canada

American Transport & Logistics (ATL) importeert dagelijks zendingen vanuit Canada en onze mensen beschikken over de nodige ervaring, parate marktkennis en kunnen uiteraard zeer concurrerende tarieven aanbieden. Wij denken graag met u mee om uw zending op de meest efficiënte manier op de plaats van bestemming te krijgen. Hierbij bieden we standaard verschillende serviceniveaus aan waaruit u kunt kiezen. Op basis van de prijs, betrouwbaarheid en transporttijd kunt u dan een passende keuze maken.

Korte lijnen en persoonlijk contact

Uw wens staat bij ons altijd centraal en op basis daarvan gaan wij naar de tekentafel om een aanbieding te doen. Als u weer – of voor het eerst – een zending bij ons boekt kunt u rekenen op persoonlijk contact, korte lijnen en proactieve communicatie. U krijgt een single-point-of-contact die u van A tot Z kan informeren maar u kunt bovendien rechtstreeks met de operationele medewerkers in contact treden. Onze medewerkers zitten vaak al vele jaren bij ons dus iedereen leert de klanten én de specifieke wensen kennen. Daarnaast kunnen wij door onze state-of-the-art software u met twee drukken op de knop de status van uw zending informeren.

Bent u op zoek naar een partij die de kennis en expertise in huis heeft om uw transport van en naar Canada optimaal te begeleiden? Dan bent u bij ATL aan het juiste adres!

Neem contact op met één van onze specialisten of vraag direct een scherpe offerte aan voor uw transport van of naar Canada.

Wij onderscheiden ons door:

✔ Snelle en persoonlijke service
✔ Uitgebreide douanekennis
✔ Concurrerende tarieven
✔ Maatwerk- en geconsolideerde oplossingen
✔ Excellente kennis van steeds wijzigende schema’s en transittijden 
✔ Een vaste accountmanager voor het totale logistieke traject

Onze diensten

✔ Top urgent luchtvracht
✔ Geconsolideerde luchtvracht
✔ FCL / LCL zeevracht
✔ Vendor Management Inventory (VMI)
✔ Purchase Order Management (POM) koppeling via EDI


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 JAAR ERVARING

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek