Internationaal Netwerk

ATL Logistics is een Nederlandse expediteur waarbij u kunt rekenen op een hoog service niveau en een persoonlijke benadering. Dankzij ons lidmaatschap van gerenommeerde agentennetwerken, Crosstrades OBL en Global Logistics Alliance (GLA), bieden we wereldwijde dekking aan onze klanten. Onze agenten werken naar onze maatstaven en daardoor zijn we in staat om onze klanten bij alle logistieke uitdagingen van dienst te zijn.

Onze ervaren team van logistieke professionals is gepassioneerd over het leveren van een efficiënte en betrouwbare service. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke logistieke behoeften te begrijpen. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden en flexibiliteit te bieden waar nodig.

Met onze wereldwijde dekking en toegang tot een breed scala van vervoersmogelijkheden, zijn wij in staat om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun logistieke supply chain. Van de invoer vanaf de leverancier, opslag en douaneafwikkeling, tot levering aan de eindgebruiker, wij zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en veilig op de juiste locatie zijn. 

 

        


Onze wereldwijde dekking


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 JAAR ERVARING

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek